Naisten Matka Kultaiseen Aikaan

“Naiset muuttavat maailman!”

Tervetuloa luomaan perusta omaan Kultaiseen Aikaan!

Uusi Demonit Vex - Matka alkaa 12.2.2023

Yksi paikka jäljellä!

Demonit Vex - kurssi Kultaisen Ajan Ulottuvuuteen

Meidän on aika omistautua itsellemme, luoda rakkaussuhde itsemme kanssa, kunnioittaa ja hyväksyä itsemme totaalisesti. Se ei ole helppo rasti, mutta sen takia me täällä ollaan, opettelemassa rakastamisen vaikeaa taitoa valaisemalla varjomme ja vapauttamalla itsemme vanhasta henkisestä painolastista.

Me naiset olemme valinneet feminiinin kehotemppelin, luodaksemme valon ja pyyteettömän rakkauden kautta uutta elämää ja maailmaa. Me itse ja maailmamme tarvitsee parantuakseen ja saavuttaakseen rauhan, feminiinin energian lempeän hoivaavaa myötätuntoa, sydämen viisautta, tunteiden kunnioitusta ja niiden virtaavuutta. Onnistuaksemme tässä uuden maailman luomisessa meidän on nostettava hihat ja tehtävä tarvittava työ. Aloitetaan se rohkeasti sukeltamalla niin sanotusti syvään päähän ja vapautetaan demonimme, jotta voimme astua keveään lapsenkaltaisten maailmaan, 5 D ulottuvuuteen, jossa tiedämme ketä me ydiolemukseltamme olemme, olemme suorassa yhteydessä Luomisenlähteeseemme ja jaamme ilolla palvellen lahjojamme.

Tässä Vesimiehen-ajan kynnyksellä, meitä kutsutaan sukeltamaan syvään sisimpään ja paljastamaan valo joka on siellä syvyydessä. Meitä kutsutaan tulemaan yhteen, jakamaan ja luomaan uutta entistä avoimempaa ja innovatiivisempaa maailmaa. Erillisyyden kokeminen ja yksin puurtaminen on vanhanaikaista , se ei palvele alati nopeutuvia, laajenevia ja keveneviä, luovuuteen ja sisäisen viisauden kuuntelemiseen kutsuvia energioita. Siksi koen, että me tarvitsemme tätä voimallista sisäisesti puhdistavaa matkaa just nyt, joka luo perustan ja on TIE VAPAUDEN, RAUHAN JA ILON ULOTTUVUUTEEN.

Sydämellisesti tervetuloa avamaan ovi syvempään itsetuntemukseen.⭐️ ⭐️ ⭐️

8 viikon Naisten Matka on

  • Itsetuntemuksen, itseilmaisun ja oman tien vahvistamista.

  • 7 Demonista vapautumista

  • Jumalallisen Feminiinin Viisauden ja Läsnäolon aktivoitumista

  • Sukulinjan, tunteiden ja Maskuliini - Feminiini energian hoitoa ja tasapainottamista

  • Liikemeditaatioita, Parantavia Mielikuvamatkoja ja Tunnetyöskentelyä

  • Ajatusten ja tunteiden jakamista rakastavan turvallisessa ja hyväksyvässä hengessä.

  • Yksityis sessio (1h) Kaijan kanssa

  • Pääsy Zoomin välityksellä Kaijan ohjaamaan Uuden- ja Täydenkuun seremoniatyöpajaan.

⭐️ ⭐️ ⭐️

Matkan aikana opimme tuntemaan itseämme, hoitamaan sydämen haavoja ja ymmärtämään polkuamme entistä paremmin.

⭐️ ⭐️ ⭐️


Naisten Matkan kulku

Ensimmäinen Zoomhuone tapaaminen on matkalle orjentoiva. Sitten ensimmäisen viikon aikana saat matkaevääksi 7 rakkauden avainta  ja niiden energian. RakKauden avainten viikon jälkeen vastaanotetaan ensimmäisen Demoni (videon välityksellä) ja sunnuntaina tapaamme DEMVEX-zoomissa jakaen kokemuksemme. Joka maanantai avautuu uusi viikon tehtävä koulutusalustalle ja sunnuntaisin DEMVEX-zoomhuoneessa jaamme kokemuksiamme ja tulemme hiilatuksi. Viimeinen Zoomhuone tapaaminen on matkamme päätösjuhla.
Kaikki zoomtapaamiset tallennetaan, joten jos joskus osallistuminen estyy, on tallenne katsottavissa myöhemmin.
Päivittäistä matkalaisten välistä jakamista varten perustetaan suljettu Demonit Vex Facebookryhmä.

Hinta:
Hinnoittelu: eläkeläiset ja opiskelijat 89€/kk. (yht. 178€) ja muut 129€ / kk. (yht. 258€). Jos maksat kerralla koko matkan vähennä summasta 18€.
Ilmoittautumisen jälkeen saat tilinumeroni.

Ota yhteyttä, jos on kysyttävää ja maksujärjestelystä voimme aina sopia.
Ilmoittaudu mukaan tällä kauniille ja vaikuttavalle matkalle sähköpostilla:

kaija.wittenberg@gmail.com


Uusi Demonit Vex matkamme alkaa 12.2.2023 Zoom tapaamisella!


”Luodaan yhdessä paratiisi sisimpäämme, elämäämme ja maailmaamme!”
Terveisin isolla rakkaudella Kaija Wittenberg


Edellisen Demonit Vex - matkan palautteita:

”Kiitos kaikille upeasta yhteisestä matkasta ja rohkeudesta antautua. Kiitos myös Kaijalle todella paneutumisesta aiheeseen ja upeasta, kannustavasta ohjauksesta.”

”Tämän on mahtava kaksi kuukautta. Me ollaan tehty jo paljon ‘purku-asioita’, mutta tällä matkalla lähti niin paljon pois, koska ollaan keskitytty tiettyihin, painaviin asioihin, jotka on estäviä, kuin tikkuja lihassa. Elämässä eteen tulee aina kaikenlaista koettavaksi, mutta nyt tiedän, että ne ei jää elämään minuun, että niistä pääsee eroon. Osaan suhtautua niihin nyt erilailla kuin ennen ja uskallan päästää oikeasti irti. Minulle on tullut tilaa tänne sydämeen. Nyt vaan ihmettelen mitä minä rupean tekemään kun olo on keventynyt, eikä tarvi pyörittää päässään tyhjänpäiväisiä ja joskus rankkojakin asioita. Se on todellista, totta, että nyt minulla on tilaa jollekin muulle. Haluan kiittää kaikkia, tämä on ollut upea ryhmä ja kiitos Kaija aivan ihanasta työstä mitä teet - kiitos kiitos kiitos!”

”Minusta tuntuu että kaikki se vanha on kuollut.”

‘Mä kehtaan nyt olla omana itseni verrattuna siihen aikaan kun mä alotin. Ennen mä en kehannu tulla näkyväksi: Zoomissa olisin halunnut mieluummin panna kameran pois päältä, enkä olisi halunnut puhua yhtään. Sydän hakkasi pelkästään oman nimen sanomisesta. Mielessä pyöri vaan ajatus: ‘mä en osaa’, mutt vähän kerrassaan ja nyt se hätääntynyt pelokkuus on pois. Olen hämmästynyt ja on ollut ihana huomata monessa tilanteessa arjessani, että minun on helpompi löytää ilon aiheita ja on helpompi pitää iloa yllä, vaikka kaikenlaista ympärillä tapahtuu. Mä en murru, vaikka läheisille tapahtuu jotain tai vaikka on kuinka murheellisia ja surullisia asioita, pelottavia ja epävarmoja asioita. Ne tapahtumat on vaan näkyvillä edessäni, mutta ne ei oo minussa, minä ole enää se ‘syntipukki’. Se on ihana, kun voin olla levollisesti ja katsoa onko tämä minun asia ja harkita miten toimia.’

‘Minulla on kiitollinen mieli että eteeni on tullut semmosia kohtaamisia, joissa saan opetella olemaan aivoimen innostunut. Katselen eri tavalla, enkä ensimmäisenä kauhistele, kun joku töksäyttää ja sanoo jotenkin pahasti. Vaikka tulee sitä lyömistä, niin en lannistu vaan jos se on tärkeää mulle ja mä meen sillalla aika kuulustelen itseäni ja sanon tosi napakasti mutta en vihaisesti. Olen ollut seitsemän vuotta eläkkeellä enkä kertaakaan ole ajatellut palaavani töihin, mutta nyt mulla tuli semmonen ajatus että silloin tällöin voisin työvuoron käydä tekemässä tästä uudesta energiasta käsin.’

Olen äärimmäisen herkkä huomaamaan tilanteet, joissa olisi mahdollisuus tulla nöyryytetyksi: Pakokeino näissä tilanteissa on ollut pysyä hiljaa ja siirtyä taka-alalle. Tätä metodia minä olen noudattanut täysin, mutta tämä malli joutuu romukoppaan. Kun sieluni saa levätä tässä sisäisessä ‘en tiedä’ tyhjyydessä, niin kaikessa vallitsee syvä rauha.
Oon huomannu, että mä en ole uskaltanut sanoa mitä ajattelen, mutta nyt tämä viimeinen Demoni-rasti ja mitä jaoin zoomissa, muistuttaa, että mä haluan oikeasti näiden asioiden tulevan ns. lihaksi. Nyt mä oon vasta ymmärtäny että mitä se oikeesti tarkottaa; kuuntele kehoasi, siellä ne on. Mikä se meidän keho on? Se on liha, siellä ne vastaukset on, asuu ja tuntuu kunhan maltan kuunnella. Iso kiitos Kaijalle olet tehnyt suuren työn ja kaikille kaikille ihan jokaiselle tässä mukana olleelle.’

‘Aivan mahtavaa mitä on tapahtunu ja miten iloisen näköisiä kasvoja. Voimme kiittää toisiamme siitä minkälainen lahja se on, kun voidaan opetella toistemme jakamisten avulla ja olla toistemme elämässä hetken matkaa.’
Kaijan Matkat Vapautumiseen ja Rakkauteen

Se mitä Sinussa on riittää!

© 2022 Your brand name

Created with
Mailchimp Freddie Badge