Löytöretkesi sisäiseen Mestaruuteen


Mottoni on: “Rakkaus voi alkaa kun arvostelu loppuu!”
Minä autan siinä isolla rakkaudella.

Uusi DemonitVex-Löytöretki
ja ValotyöskentelyMatka alkaa 10.10.2023

Demonit Vex matkan pohjautuu Maria Magdaleenan seitsemään demoniin, joita hänen kumppaninsa auttoi aikoinaan valaisemaan. Seitsemän demonimme valaiseminen ja vapauttaminen on ovi sieluyhteyteemme, jolloin alamme entistä nopeammin erottamaan totuuden valheesta, valitsemaan rakkaudella ja etenemäänluottamuksessa sielun suunnitelman tiellä.

Elämäni pelottavin, pysäyttävin ja herättävin kokemus oli, kun ensimmäisen kerran kohtasin oman  Demonini, Piruni. Loin siihen samantie yhteyden, jonka avulla löysin sisäisen pelottomuuden, tilan joka on pysyvä ja aina läsnäoleva Rakkaus. Demonini paljastuminen avasi oven vastuunottamisen voimaan ja totuuden virtaan ja sen myötä korkeampaan viisauteen ja rauhaan. Rakentamani suojamuuri ja luomani roolit alkoi mureta ja esiin tuli selkeys ja aito oma itseni. Minä, joka minä oikeasti olen!

DemonitVex lähtijöille jaan kokemukseni ja oppini, terapiatyön (25 vuotta) tuomaa viisautta ja henkisen hyvinvoinnin toimivat työkalut. Autan avaamaan oven seitsemän (7) Luomisen-keskukseen (Chakra) ja valaisemaan ne. Jaan keinot vapautua Demonien ylläpitämistä, kehitystä, laajentumista ja kohoamista estävistä ja minuuttamme pienentävistä energioista.  

Yksin tällaisen työn tekeminen ei ole helppoa. Kokemuksesta uskallan sanoa, että se on mahdotonta. Siksi tämä matka on syntynyt ja se tehdään tiiviissä yhteostyössä.

Me ja maailmamme tarvitsee parantuakseen feminiini energian myötätuntoa, viisautta ja tunteiden kunnioitusta, parantavaa läsnäoloa ja armoa. Tehdään tälle kaikelle tila sisimpäämme luomalla horjumaton perusta, jossa muistamme että olemme oman elämämme LUOJIA ja kykenemme RAKASTAMAAN KAIKKIA JA KAIKKEA.

Kutsun sinua mukaan luomaan rakkaussuhteen itsesi kanssa, kunnioittamaan ja hyväksymään itsesi täysin ja kokonaan ns. pilotti-hinnalla. Tämä matka on kokemuksena kolmas, joten käytä tämä tilaisuus, seuraavalla kerralla hinta on 479€ NYT HINTA on vain 279€

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA OMAAN SISÄISEEN MESTARUUTEEN ja KORKEAMPAAN RAKKAUTEEN.


⭐️ ⭐️ ⭐️

DEMONIT VEX LÖYTÖRETKI SISÄISEEN MESTARUUTEEN on

⭐️ Itseilmaisun kehittämistä

⭐️ Itsetuntemuksen ja luottamuksen syvenemistä  

⭐️ Oman tien vahvistamista.

⭐️ 7 Demonista vapautumista (joista tarinan mukaan Maria Magdaleena aikoinaan vapautui)

⭐️ 7 Luomisen-keskuksen (Chakrojen) puhdistamista ja parantamista

⭐️ Jumalallisen Feminiinin Viisauden ja Läsnäolon aktivoitumista

⭐️ Sukulinjan sekä Maskuliini - Feminiini energian puhdistusta ja parantamista

⭐️ Tunteiden tasapainottamista

⭐️ Ajatusten selkeyttämistä

⭐️ Mielen rauhoittamista

⭐️ Liikemeditaatioita, Parantavia Visualisaatioita ja Tunnetyöskentelyä

⭐️ Ajatusten ja tunteiden ryhmässä jakamista turvallisessa ja rakastavassa tilassa.

⭐️ 1-2 Henkilökohtaista konsultaatiota (arvo 95€ - 120€) Kaijan kanssa

⭐️ DemonitVex ‘Yhteenkuuluvuuden-piirin’ tuki.

Lupaan, että matkan aikana opit ilmaisemaan ja kunnioittamaan itseäsi ja polkuasi entistä enemmän.

⭐️ ⭐️ ⭐️


Demonit Vex - Matkan kulku

Aloitamme  10.10 klo 18:00 - 21:00.  Zoomhuone tapaamisella
Ensimmäisellä viikolla saat joka päivä yhden Rakkauden avaimen, joka luo vankan perustan matkalle ja Valotyöskentelylle.

Seuraavien viikkojen alussa jaan Demoni - videon (yhteensä 7) opiskeltavaksi. Sunnuntaisin tapaamme DemVex-zoomissa jakaen kokemuksemme.
Tapaamiset ovat voimallisen eheyttäviä ja parantavia kokemuksia.  

Matkan puolivälissä on aika henkilökohtaiselle Valotyöskentelylle (kesto 1,5-2h), jossa puretaan ajatus keloja ja solmuja ja syvimpiä tunnelukkoja.  

Kaikki zoomtapaamiset tallennetaan, joten tallenne katsottavissa myös myöhemmin.
Materiaalit säilyy suljetun DemonitVex Facebook-ryhmän sivulla vuoden ajan.
Matkalaisten väliseen päivittäiseen jakamiseen perustetaan oma Demonit Vex Meseryhmä.

Hinta vielä tällä kerralla on vain 279€
Maksun voi suorittaa kahdessa erässä, mutta kerralla maksun suorittaja saa 29€ edun.

Lue edellisten DemVex-matkalaisten palautteet alla olevasta ja ilmoittaudu tälle kauniille ja vaikuttavalle matkalle sähköpostilla pian, sillä paikkoja on rajoitetusti:

kaija.wittenberg@gmail.com


”Luodaan yhdessä taivasten valtakunta sisimpäämme, elämäämme ja maailmaamme!”
Terveisin isolla rakkaudella Kaija Wittenberg


Edellisten DemVex - löytöretkeläisten palautteita:⭐️
”Tämän on mahtava kaksi kuukautta. Me ollaan tehty jo paljon ‘purku-asioita’, mutta tällä matkalla lähti niin paljon pois, koska ollaan keskitytty tiettyihin, painaviin asioihin, jotka on estäviä, kuin tikkuja lihassa. Elämässä eteen tulee aina kaikenlaista koettavaksi, mutta nyt tiedän, että ne ei jää elämään minuun, että niistä pääsee eroon. Osaan suhtautua niihin nyt erilailla kuin ennen ja uskallan päästää oikeasti irti. Minulle on tullut tilaa tänne sydämeen. Nyt vaan ihmettelen mitä minä rupean tekemään kun olo on keventynyt, eikä tarvi pyörittää päässään tyhjänpäiväisiä ja joskus rankkojakin asioita. Se on todellista, totta, että nyt minulla on tilaa jollekin muulle. Haluan kiittää kaikkia, tämä on ollut upea ryhmä ja kiitos Kaija aivan ihanasta työstä mitä teet - kiitos kiitos kiitos!”
⭐️
”Minusta tuntuu että kaikki se vanha on kuollut.”
⭐️

”Kiitos kaikille upeasta yhteisestä matkasta ja rohkeudesta antautua.
Kiitos myös Kaijalle todella paneutumisesta aiheeseen ja upeasta, kannustavasta ohjauksesta.”

⭐️

“Mä kehtaan nyt olla omana itseni verrattuna siihen aikaan kun mä alotin. Ennen mä en kehannu tulla näkyväksi: Zoomissa olisin halunnut mieluummin panna kameran pois päältä, enkä olisi halunnut puhua yhtään. Sydän hakkasi pelkästään oman nimen sanomisesta. Mielessä pyöri vaan ajatus: ‘mä en osaa’, mutt vähän kerrassaan ja nyt se hätääntynyt pelokkuus on pois. Olen hämmästynyt ja on ollut ihana huomata monessa tilanteessa arjessani, että minun on helpompi löytää ilon aiheita ja on helpompi pitää iloa yllä, vaikka kaikenlaista ympärillä tapahtuu. Mä en murru, vaikka läheisille tapahtuu jotain tai vaikka on kuinka murheellisia ja surullisia asioita, pelottavia ja epävarmoja asioita. Ne tapahtumat on vaan näkyvillä edessäni, mutta ne ei oo minussa, minä ole enää se ‘syntipukki’. Se on ihana, kun voin olla levollisesti ja katsoa onko tämä minun asia ja harkita miten toimia.”

⭐️

“Minulla on kiitollinen mieli että eteeni on tullut semmosia kohtaamisia, joissa saan opetella olemaan aivoimen innostunut. Katselen eri tavalla, enkä ensimmäisenä kauhistele, kun joku töksäyttää ja sanoo jotenkin pahasti. Vaikka tulee sitä lyömistä, niin en lannistu vaan jos se on tärkeää mulle ja mä meen sillalla aika kuulustelen itseäni ja sanon tosi napakasti mutta en vihaisesti. Olen ollut seitsemän vuotta eläkkeellä enkä kertaakaan ole ajatellut palaavani töihin, mutta nyt mulla tuli semmonen ajatus että silloin tällöin voisin työvuoron käydä tekemässä tästä uudesta energiasta käsin.”

⭐️

”Olen äärimmäisen herkkä huomaamaan tilanteet, joissa olisi mahdollisuus tulla nöyryytetyksi: Pakokeino näissä tilanteissa on ollut pysyä hiljaa ja siirtyä taka-alalle. Tätä metodia minä olen noudattanut täysin, mutta tämä malli joutuu romukoppaan. Kun sieluni saa levätä tässä sisäisessä ‘en tiedä’ tyhjyydessä, niin kaikessa vallitsee syvä rauha. Oon huomannu, että mä en ole uskaltanut sanoa mitä ajattelen, mutta nyt tämä viimeinen Demoni-rasti ja mitä jaoin zoomissa, muistuttaa, että mä haluan oikeasti näiden asioiden tulevan ns. lihaksi. Nyt mä oon vasta ymmärtäny että mitä se oikeesti tarkottaa; kuuntele kehoasi, siellä ne on. Mikä se meidän keho on? Se on liha, siellä ne vastaukset on, asuu ja tuntuu kunhan maltan kuunnella. Iso kiitos Kaijalle olet tehnyt suuren työn ja kaikille kaikille ihan jokaiselle tässä mukana olleelle.”

⭐️

“Alussa olleet demonit oli ne mun jutut. Se oli yllättävän rankkaa, mutta sen jälkeen käsittelin ja kirjoittelin asioita rauhan tilassa. Olen tosi kiitollinen, että minussa on nyt tämä rauha ja annan itseni päästä helpomalla ja ottaa välillä löysästi. Tämä matka tuli minulle just oikeaan aikaan ja tunsin olevani tähän valmis. Matkan nimi ja sen myötä mielikuva vastaantulevasta sarvipäästä voi karkottaa ihmisiä, mutta koska tiesin tapasi työskennellä, minua ei pelottanut.”

⭐️

“Nimi DemonitVex kaipaa kyllä avaamista. Koin innostavia juttuja.
Hyvä kun pystyn kertaamaan ja aloittamaan videoiden läpikäynnin uudelleen.” 

⭐️

“Aiemmin lähdin herkästi ihmettelemään yhteiskunnan asioita varsinkin sitä mikä tuntuu epäoikeudenmukaiselta ja ajattelin ettei näin pitäisi olla varsinkin kun ajattelee lapsia ja lapsenlapsia. Tämä, kuten edellisetkin Kaijan vetämät matkat ovat auttaneet, että en mene maailman höpötyksiin enää mukaan.”

⭐️⭐️⭐️

Kaijan Matkat Vapautumiseen ja Rakkauteen

Se mitä Sinussa on riittää!

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo