Tervetuloa luomaan yhteys Kuuhun, Sieluun ja Lähteeseemme.

KuuNaisten Matka

Tämä on matka vapautumiseen, korkeampaan värähtelyyn ja suurempaan yhteyteen Sielun, Kuun ja Luojalähteemme kanssa.

KuunVuosi 2023 - Ryhmä on täysi, MU

Vuosi 2023 alkoi voisinko sanoa ennenkokemattoman huikeissa 7 värähtelyn energioissa. Minusta tuntuu kuin jokin raskas kaivon kansi olisi nostettu minusta ja kollektiivista ylös niin että pääsemme lopultakin juomaan taivaat ja maan yhdistävää ja ikuisen viisauden sisältämää vettä. Tuossa vedessä on kaikki kauneutta ja rauhaa luovat parantavat laadut, jotka liitetään Pyhään Äitiin, Pyhään Henkeen, Äitijumalaan, Maria Magdaleena tietoisuuteen ja varsinkin hänen tyttärensä Sarah Tamarin värähtelytaajuuteen.

Tätä valomaailma on odottanut enemmän kuin osaamme kuvitella!

Tunnistan nyt tätä kirjoittaessani, että minäkin olen odottanut tätä hetkeä, 12 vuotta. Olen ollut maan alla, nostanut päätäni ja painunut
takaisin. Olen odottanut milloin ÄitiJumala voi astua peittelemättä kaikella voimallaan, valolla ja parantavalla rakkaudellaan esiin.

Tämä 7 värähtelyn vuosi on Pyhän Feminiini Läsnäolon esiintulemisen ja tunnistamisen vuosi. KuuNaisten matka on siis täydellisessä linjassa tämän vuoden energian kanssa Kuun heijastaessa Sieluamme. Sielu on kuin ikioma ÄitiJumalamme, joka tietää meistä kaiken, on kanssamme joka hetki ja ohjaa meitä ehdottomalla rakkaudellaan. Kuu on feminiini mysteeri, joka kutsuu meitä luokseen tutustumaan ja ymmärtämään itseämme entistä laajemmin juuri tässä inkarnaatiossa.

Meidän on aika avautua suoraan yhteyteen korkeammille taajuksillemme ( Sielu, KorkeinItse/JumalItse) ja alkaa yhteistyöhön taivaankappaleiden ja Ehdottoman Rakkauden Valon ja Viisauden linjassa olevien valo-olentojen ja taajuuksien kanssa, jotta voimme auttaa ja alkaa palvelemaan lisäten rauhaa, tässä käsittämättömän suuressa muutoksen ajassa.

Kuu ja Rakkauden Venus planeetta odottaa meitä virittämään sisäisen radiokanavamme heidän taajuudelle.

Intentioni on herättää mielenkiinto laajentaa itsetuntemuksen kenttää tutkimalla Kuun kiertoa ja siellä olevia Eläinradan merkkejä ja niiden suoraa vaikutusta meihin sekä töniä eteenpäin aistimaan eri Kuun kautta virtaavia energioita, pikkuhiljaa myös Venuksen energiaa, joka on minulle erityisen rakas ja kodilta tuntuva asuinpaikka.


Ohjelmapohja:
Joka kuukausi saamme uuden energian tutkiskeltavaksi.
Tulemme yhteen Uuden- ja Täydenkuun seremoniatyöpajaan (eli kaksi kertaa kuukaudessa).
Kerran kuukaudessa Kuun ollessa puolikkaana, pääsemme jakamaan sitä mitä haluaa tulla nähdyksi ja kuulluksi, jolloin henkinen etenemisemme vauhdittuu, kevenemme yhdessä ja saamme kokea sitä ihanaa sisarellista yhteyttä ja rakkautta mitä sydän, mieli ja sielu kaipaa.
Lisäksi jaan ajankohtaan liittyviä harjoitteita: Liikemeditaatiota, mantralaulua valokiellä, rummutusta.

Matkan sisältö ja opetus kulkee Kuun kierron energian mukaan, jonka kautta tulemme oppimaan aivan uusia asioita ja puolia itsestämme, saadaan uudenajan harjoitteita kohottamaan värähtelytasoamme ja luovuuttamme rikastuttamaan.

Kaikki KuuNaisten Zoomtapaamiset tallennetaan, joten ne on katsottavissa jälkikäteen.

Jos tämä kutsu vetää puoleensa niin tervetuloa tälle yhdessä luomisen, ymmärryksemme laajentumisen ja energioiden kohoamisen matkalle. Alkavaan KuuNaiset - matkalle mahtuu vielä muutama mukaan.

Eli ilmoittaudu mukaan, jos haluat alkaa luomaan tai syventämään suhdettasi kuuhun ja sieluusi, tulla rohkeammaksi itsesi ilmaisemisessa ja saamaan uudenajan työkaluja hoitaa itseä ja kokea todellista vapautta ja henkistä ja fyysistä tasapainoa on tämä sinun juttu.

Maistiaiset saat videolta.

Hinta on 44€/kk.
Tule, jos sisimässäsi tuntuu kuin joku tönisi tähän mukaan.


Tästä mukaan KuuNaisten KuunVuosi kierrolle:

Täysikuu Ravussa, Kauriin synnytyskanavassa

Vanhan kuolema mahdollistaa uuden syntymän

Seremonia palaute:

Kiitos eilisestä zoomista, rakkaat. Jotain lähti ja jotain sain. Ymmärrystä ehkä tähän elämään, siihen kuka olen, miksi olen valinnut ympärilleni 3 rapua 1 vaaka ja minä kauris.
Jotain niin kaunista avautui tosta, en osaa sitä sanoiksi tuoda, mutta se avasi johonkin suurempaan minussa ja ennen kaikkea kiitokseen tästä elämästä ja sen tarkoituksesta etsiä itseä kuoria aina vaan syvemmälle syvemmälle kiitokseen ja rakkauteen, kiitos!

Katso Täydenkuun seremonian videotallenne:

Tervetuloa soittamaan uutta Sielunsäveltä.

Meidän on aika avata yhteys kaikkeen!

Mieti millaista meidän maailma on, kun meistä tulee ystäviä kaiken kanssa?

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo