Sinussa on kaikki - Luova voima on Sinussa!

Kuka olen?

Tuo on kysymys, johon lähdin tietoisesti etsimään vastausta 35 vuotta sitten ja sillä löytöretkellä olen edelleen.  

Nimeni on Kaija Kristiina Wittenberg (ent. Virho) ja synnyin Oulussa vuonna 1957. Olen itsetuntemuksen ja rakastamisen taidon luotsi, elämänkokemusten, totuuden etsinnän ja henkisten opettajien ja syvääluotaavien koulutusten (Rosen-, Matka- ja HealingTouch-menetelmä) kasvattama, kahden ihanan aikuisen lapsen, Maijan ja Ollin äiti ja onnellinen isoäiti, luennoitsija, Pyhän Feminiinin, Maria Magdaleena ja Äitijumala värähtelyn ja tietoisuuden välittäjä, mystikko ja rakkaudella ihmisiä luotsaava kanssakulkija jossa elää luonnonlapsi.

Elämäntehtäväni on olla minä, elää avoimena, aistit auki ja läsnä. Ollen yhteydessä sieluun ja luoja itseeni ja palvella rakkaudella kanssakulkijoita. Työni on pyyteettömän rakkauden valon ja energian ylläpitäminen ja sen kautta auttaa ihmisiä heidät rakkauden parantavaan suoraan kokemiseen ja jakaa se mitä minä olen oppinut ja ihmisenä olemisesta ymmärrän tässä ajassa ja nyt hetkessä.

Rakastan löytää ja oppia uutta

Elämän asenteeni löytyy lauseesta:
Lasten kaltainen on taivasten valtakunta

Lause muistuttaa minua uteliaisuudesta kaikkea kohtaan ja pelottoman innostuneesta asenteesta uusien asioiden ja muutosten edessä. Se muistuttaa, että en ota elämää ja henkisyyttä niin vakavasti, enkä mitään henkilökohtaisesti sekä elän aina niinkuin sydän, intuitio ohjaa.

Tuo lause kutsuu luomaan pyyteettömällä rakkaudella, lapsen puhtaudella ja ilolla taivaan kaltaisen maailman tähän missä nyt olen ja kulloinkin elän.  

Kuvassa sydänkäpyseni Heimon Olavi Alarik 2v.

Monet tehtäväni

Kehoterapeutti, tunnetyöskentelyn luotsi, kohtujoogaohjaaja, mystikko, luennoitsija, sisäisten matkojen luoja, sielun sisko, äiti ja mummo.

Hetki Hetkeltä sähköpostia

Olisipa ihana jos voisin lähettää sinulle Hetki Hetkeltä sähköpostia, joissa on yleensä jokin kiva mieltä valaiseva viesti ja uusimmat uutiseni.
Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi ja paina subscribe

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo