Luova voima on Sinussa!

Kuka olen?

Tuo on kysymys, johon lähdin tietoisesti etsimään vastausta 35 vuotta sitten ja sillä löytöretkellä olen edelleen.  

Nimeni on Kaija Kristiina Wittenberg (ent. Virho) ja synnyin Oulussa tammikuussa vuonna 1957. Aurinkomerkiltäni olen Vesimies, nousevalta Vaaka. Olen itsetuntemuksen ja rakastamisen taidon luotsi, elämänkokemusten, totuuden etsinnän ja henkisten opettajien ja syvääluotaavien koulutusten (Rosen-, Matka- ja HealingTouch-menetelmä) kasvattama, kahden ihanan aikuisen lapsen, Maijan ja Ollin äiti ja onnellinen isoäiti, luennoitsija, Pyhän Feminiinin, Maria Magdaleena värähtelyn ja tietoisuuden välittäjä, mystikko ja rakkaudella ihmisiä luotsaava kanssakulkija, jossa elää ikuinen luonnonlapsi.

Elämäntehtäväni on olla minä, elää avoimena, aistit auki ja läsnä. Ollen yhteydessä sieluun ja luoja itseeni ja palvella rakkaudella kanssakulkijoita. Työni on rakkauden ylläpitäminen ja sen kautta ohjata ihmisiä heidän omaan rakkaudelliseen energiaansa. Intohimoni on jakaa se mitä minä olen kokemusteni kautta oppinut  ihmisenä olemisesta .

Rakastan intuitiotani, ihmetteltyä ja yllättäviä käänteitä, löytää ja oppia uutta.

Mottoni:
’Rakkaus alkaa siitä kun arvostelu loppuu.’
Ajatukseni:
’Elämä on rakastamisen oppimisen koulu, jossa meidän on tarkoitus kehittyä lapsesta kisälliksi ja lopulta oman elämän mestariksi.’

Elämän asenteeni löytyy lauseesta:
’Lasten kaltainen on taivasten valtakunta.’

Lause muistuttaa minua uteliaisuudesta kaikkea kohtaan ja pelottoman innostuneesta asenteesta uusien asioiden ja muutosten edessä. Se muistuttaa, että en ota elämää ja henkisyyttä vakavasti, enkä mitään henkilökohtaisesti sekä elän aina niinkuin sydän, intuitio ohjaa.

Lapsenkaltaisuus kutsuu luomaan ehdottomalla rakkaudella, puhtaudella ja ilolla taivaallisen ihanan maailman tähän missä nyt olen ja kulloinkin elän.  

Kuvassa sydänkäpyseni Heimon Olavi Alarik 2v.

Risti kuvastaa minulle:

Maan päällistä elämää

Antautumista

Luottamusta Luomakunnan Luojaan, RAKKAUTEEN

Yhdistymistä ja yhteydessä olemista kaikkiin ja kaikkeen


Muistuttaa minua:

Niin ylä puolella, kuin alapuolella.
Niin sisälläni, kuin ulkopuolellani.
Se miten näen kulloinkin ulkopuolisen maailmani, siten koen sisäisesti.
Sisäiseen maailmaani voin vaikuttaa, sen suhteen minulla on valinnan vapaus ja vastuu.

Monet tehtäväni

Kehoterapeutti, tunnetyöskentelyn luotsi, kohtujoogaohjaaja, mystikko, luennoitsija, sisäisten matkojen luoja, sielun sisko, äiti, mummo ja Reijon kumppani.

Kaijan uutiskirje

Olisipa ihana jos voisin lähettää sinulle sähköpostia, joissa on yleensä jokin kiva mieltä valaiseva viesti ja uusimmat uutiseni.
Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi ja paina subscribe

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo