Kohtuhoito - syvä kohtaaminen ja kosketus

Kokemusta ihmisten henkisen hyvinvoinnin alueella minulle on ehtinyt kertyä (27 vuoden ajalla) melkoisen paljon. Erityisesti erilaisten stressi- ja jännitystilojen vapauttamisessa kehosta, sydämestä ja mielestä, sillä olen yksi Suomen ensimmäisistä Rosen- , Matkamenetelmä- ja Healing Touch terapeuteista.

Yleensä luokseni tullaan silloin kun läheisissä ihmissuhteissa on haasteita, tulija kaipaa selkeyttä johonkin mieltä painavaan ajatukseen tai sisäistä tasapainoa ja rauhaa.

Kaijan kohtu-hoito

Kaijan Kohtu-hoito on paikallaan silloin kun kaipaat henkistä voimaa ja sisäistä vapautumista tietoisista tai tiedostamattomista tunne-energioista. Niitä ovat aika ajoin toistuvat tapahtumat, ’montuuntipahtamiset´, elämä ei etene haluamallamme tavalla, luovuus, elämänilo, rakkaus ja rauhantila voivat ovat hukassa.

Monille kohtuhoito on ollut se käänteentekevä tapahtuma, jonka jälkeen palaset ovat loksahtaneet kohdalleen ja elämä saanut tönäisyn henkisellä polulla eteenpäin tai jopa aivan uuden suunnan.

Sisäinen raskaus muuttuu keveydeksi, ahdistus vapaudeksi ja arkuus voimaksi tehdä oikeita asoita ja rakkaudellisia valintoja.

Kohtuhoidossa tehdään tilaa rakkaudelle ja sisäisen ohjauksen, sielun kuulemiselle.

Kohtuhoito on itsetuntemusta lisäävää ja itsetuntoa vahvistava.

Eli yksinkertaisesti -  Kun haluat vapautua kehon jännitteistä, kaipaat selkeyttä ajatuksiin, rauhaa mieleen, tasapainoa tunteisiin sekä luoda suoran yhteyden sieluusi, kannattaa kokeilla Kaijan Kohtu-hoitoa.

Miksi just Kohtu-hoito?

Kohtu sekä fyysisnen että energeettinen kohtu, ovat luovan voimamme energeettisiä tiloja, jotka sisältävät karman ja sukulinjamme mallit ja uskomuksemme vaikuttaen rakastamisen ja intuitiivisen kykymme kehittymiseen. Kohtutilaan varastoituneet usein raskaat tunneperäiset kokemukset estävät meitä rakastamasta itseä ja ottamasta rakkautta vastaan. Kaijan äidillisen rakkaudellinen energia ja sanat auttavat kohtuhoitoon tulevaa valaisemaan lempeästi varjot ja hoitamaan fyysisiä ja henkisiä kipupisteitä.

Työskentely

Syväluotaava keskustelu, kehoyhteyden luominen, ajatusten tutkiminen, tunnetyöskentely, kosketus ja sisäisten matkojen ohjaus ovat olennainen osa asiakas kohtaamisissa ja läsnäoloni sanotaan olevan äidillisen turvallinen ja rakkaudellinen.  

Käytäntö

Kaijan Pesässä Vihannissa varaan Kohtu hoitoon asiakkaalle aikaa 2 tuntia.

Hinta 130€

Zoomissa tehtävän hoidon hinta (65€/h) määräytyy käytetyn ajan mukaan, joka vaihtelee 45min. - 2 tunnin välillä.

Etänä työskentely toimii

Alla video , jossa asiakkaani kertoo etähoito kokemuksestaan

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo