Kaija mukana henkisen hyvinvoinnin messuilla

Ilon Valkeat Tampereella

Kuka minä olen on kysymys, johon on yhä vaikeampi vastata, mitä pidemmälle olen edennyt henkisellä tielläni. Olen jatkuva muutos. Ammatinimikkeet kuten Yrittäjä ja Työnnohjaaja, Rosen-, Healingtouch- ja Matktaterapeutti jne. ovat sulaneet osaksi suurempaa olemisen ja elämäntehtäväni kudelmaa. Se mikä tuosta kudelmasta päällimmäiseksi nousee on Yhdessäluoja ja Palvelija. Olen Rakkauden energian palveluksessa, luoden jatkuvasti, eläen elämän ihmeiden ihmettelyssä ja lopultakin olen oppinut rakastamaan kaikkia ja kaikkea. Palvelutehtäviäni ovat Demonit Vex - kurssin ja KuuNaisten matkan ja Hiilinki-retriittien ohjaaminen sekä Maria Magdaleena värähtelyn välittäminen ja tietoisuuden jakaminen.

Ständilläni Ilon Valkeilla voit tulla luokseni kokemaan Läsnäolevan kosketuksen vaikutuksen, Kohtaamishetken Äitijumalan Sofian kanssa ja aistimaan Lemmikintie-öljyn energiaa. Löydät minut nimelläni facebookista, instagramista ja

Näytetuokio klo 13:30 - 14:00:

Matka Jumalalliseen Feminiiniin Läsnäoloon Kaija Wittenberg

Elämme vuotta 2023, joka numerologiassa tarkoittaa 7 värähtelyä. Se on Pyhän Jumalallisen Feminiinin ja Maria Magdaleenan taajuus. Näin meillä on erityisen mahtava universaali tuki jos valitsemme astua myötätunnon ja korkeamman rakkauden energiaan sekä laajentaa auraamme. Nykyään puhutaan paljon tässä hetkessä olemisesta, mutta miten se onnistuu ja mitä siitä voi seurata? Siinä on muutamia kysymyksiä, joihin voit saada suoran kokemuksen ohjaamassani puhtaan läsnäolon kokemisen sisäisellä matkalla. Matkan alussa teemme puhdistusrituaalin ja liikemeditaation, jonka jälkeen olemme valmiita kokemaan Pyhä Feminiini Läsnäolo ja kuulemaan ohjausta, jota jumalallinen Viisaus meille välittää.

https://www.ilonvalkeat.info/

© 2022 Your brand name

Created with
Mailchimp Freddie Badge