Kaija mukana henkisen hyvinvoinnin messuilla

Oulun Ilon Valkeat 7.10.-23.

Lauantaina:
Ständilläni teen syvästi vaikuttavia Luomisen-keskusten hoitoja ja katselmuksia. Hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan esim. 35€ (30 min.).
Mukanani on suosittu Lemmikintie tuoksuöljy, joka aktivoidaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi.
Klo 10:30  Valo-työskentelyn näytetuokiossa kerron mitä se on ja jaan keinot, miten pitää huolta omista Luomisen-keskuksistamme
Sunnuntaina:
Pidän työpajan Valotyöskentelystä Seitsemän Luomisen-keskuksen kirkastamiseksi

Rohkeus olla Minä.

Kahtena päivänä tein kauniissa tilassa Fuengirolan messuilla syvästi vaikuttavia Kohtuhoitoja ja konsultaatiota. Kiitos kaikille, joiden sisäisessä työskentelyssä sain olla mukana ja ohjata  kipupisteiden parantamisessa. 5.5.2024 seuraavan kerran!

Ilon Valkeat Oulussa ja Tampereella

Kuka minä olen on kysymys, johon on yhä vaikeampi vastata, mitä pidemmälle olen edennyt henkisellä tielläni. Olen jatkuva muutos. Ammatinimikkeet kuten Yrittäjä ja Työnnohjaaja, Rosen-, Healingtouch- ja Matktaterapeutti jne. ovat sulaneet osaksi suurempaa olemisen ja elämäntehtäväni kudelmaa. Se mikä tuosta kudelmasta päällimmäiseksi nousee on Yhdessäluoja ja Palvelija. Olen Rakkauden energian palveluksessa, luoden jatkuvasti, eläen elämän ihmeiden ihmettelyssä ja lopultakin olen oppinut rakastamaan kaikkia ja kaikkea. Palvelutehtäviäni ovat Demonit Vex - kurssin ja KuuNaisten matkan ja Hiilinki-retriittien ohjaaminen sekä Maria Magdaleena värähtelyn välittäminen ja tietoisuuden jakaminen.

Ständilläni Ilon Valkeilla voit tulla luokseni kokemaan Läsnäolevan kosketuksen vaikutuksen, Kohtaamishetken Äitijumalan Sofian kanssa ja aistimaan Lemmikintie-öljyn energiaa. Löydät minut nimelläni facebookista, instagramista ja

Näytetuokio klo 13:30 - 14:00:

Matka Jumalalliseen Feminiiniin Läsnäoloon Kaija Wittenberg

Elämme vuotta 2023, joka numerologiassa tarkoittaa 7 värähtelyä. Se on Pyhän Jumalallisen Feminiinin ja Maria Magdaleenan taajuus. Näin meillä on erityisen mahtava universaali tuki jos valitsemme astua myötätunnon ja korkeamman rakkauden energiaan sekä laajentaa auraamme. Nykyään puhutaan paljon tässä hetkessä olemisesta, mutta miten se onnistuu ja mitä siitä voi seurata? Siinä on muutamia kysymyksiä, joihin voit saada suoran kokemuksen ohjaamassani puhtaan läsnäolon kokemisen sisäisellä matkalla. Matkan alussa teemme puhdistusrituaalin ja liikemeditaation, jonka jälkeen olemme valmiita kokemaan Pyhä Feminiini Läsnäolo ja kuulemaan ohjausta, jota jumalallinen Viisaus meille välittää.

https://www.ilonvalkeat.info/

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo