Kaijan jakamaa videolla

Tälle sivulle kerään uusimpia ja tykätyimpiä videoita, joissa jaan ajatuksiani tai henkistä herkkua.
Klikkaa vaan kuvaa!

Valaistuminen - toivo paremmasta?

Videolla Kaija ja Reijo ihmettelee Melloa, joka luennollaan jakaa kaksi tarinaa VALAISTUMISESTA.

USKALLANKO KERTOA MITÄ OIKESTI AJATTELEN?

Videolla vastaamme Päivi Pekkalan kanssa omilla tavoillamme kysymykseen: Mitä siitä seuraa jos ja kun uskomme ajatukseen, jotka meille on syötetty?Kuulluksi tulee myös kokemus naisten tavasta vaieta ja käpertyä,  muuttumisesta rusinaksi, mieluummin kuin nousta esiin ja antaa viisauden puhua.

Uskallanko kyseenalaistaa ‘gurun’ totuuden?

Mitä sinussa herää, kun sinulle tullaan sanomaan, että kaikki on harhaa? Kaikki se, mitä näet tässä ympärilläsi on mielesi projisoimaa. Sitä ei siis ole olemassa. - HERÄTÄÄN!

Mellon ihmettelyä
Kaijan ja Reijon kanssa

Tämä on aivan mahtava video-sarja, jossa jaamme ajatuksemme luku kerrallaan Anthony de Mellon Havahtuminen kirjasta.

Shamaani kurssin antia

Vuoden 2023 aikana kävin Helena Karhun Shamanismin perus- ja jatkokurssin. Tässä jatkokurssin ensimmäisen illan antia: Loitsu maailmassa matkaajalle.

Kuun kierto kiinnostaa

Usean vuoden ajan olen vetänyt Naisten kehityspiirejä, joissa viime vuosia mukana on ollut Uudenkuun ja Täydenkuun energioihin tutustuminen ja niihin liittyvät rituaalit ja meditaatiot. Tässä videossa pieni makupala kun Uusikuu on Skorpionissa.

Mitä käsikipu kertoi?

Tein sen itselle mitä teen asiakkaiden kanssa.

Tunnistatko suojakipesi?

Videolla jaan aamukävelyllä nousevia ajatuksia suojakilvestä, jonka voi tunnistaa varsinkin silloin, kun olemme  vieraiden ihmisten seurassa..

Suhteeni Magdaleenaan.

22.7 on Maria Magdaleenan Juhlapäivä ja siihen liittyen kerron videolla suhteestani Marja Magdaleenaan saamieni kysymysten kautta:
Miten Magdaleena tuli elämääni? Miten hän on luonut yhdessä muutokset elämässäni? Mitä Maria Magdaleena merkitsee minulle? Miten koen hänen värähtelynsä? Kuinka olen kokenut Anan pappitarkoulutuksen ja minkälainen kokemus Anan toisen kirjan, Keskusteluja Maria Magdaleenan kanssa käännöstyö oli sisäisesti?

© 2022 Kaija Wittenberg - Tie itsensä rakastamiseen

Intuit Mailchimp logo